Jarní závody Mistry s mistry 2015

09.03.2015 07:12

Už máme za sebou dva závody z jarní sezóny. Plzeň a Prahu. Některé závodnice postoupily do vyšších kategorií, kde se musí předvést mezi staršími a zkušenějšími soupeřkami. Jiné naopak soutěžily úplně poprvé. Pilně jsme trénovaly a výsledek byl nad očekávání úžasný. V Plzni jsme s našimi sestavami 9x vystoupily na stupně vítězů! Celkem jsme odcvičily 19 sestav. 

V Praze to bylo něco podobného: Z 20 sestav, které jsme předvedly porotě bylo opět 9 medailových. Takže po dvou závodech máme na kontě 8 zlatých, 5 stříbrných a 5 bronzových medailí! 

Malá trojička ve složení Kristýnka Pakandlová, Anetka Hrušková a Sárinka Částková přivezla domů z obou závodů zlato. (Trenérka Terka Kůtová)

Velká trojička ve složení Verča Lhotková, Denča Řezníčková a Mari Gregorová také má z obou závodů zlatou medaili. (Trenérka Terka Pšeničková)

Nejmenší dvojička - sestry Amálka a Julinka Svobodovy se inspirovaly staršími a na obou závodech vystoupaly až na nejvyšší stupínek.

Svou zlatou pozici potvrdila i loňská mistryně ČR Kristýnka Pakandlová, přestože letos postoupila do vyšší kategorie. (Trenérka Terka Kůtová)

Všechny závodnice a trenérky odvedly výbornou práci a za reprezentaci klubu jim děkuji. Ať nám to vydrží co nejdéle.

Petra Klozová

 

—————

Zpět