Úspěšný finiš Mistry s mistry

14.06.2015 08:16

A je to doma! Chceme se s vámi podělit o velkou radost. 59 medailových umístění ze 6 závodů jarní sezóny sportovního aerobiku Mistry s mistry a také ze závěrečného finále pro nejúspěšnější závodnice. Vše jen díky obětavým rodičům, kteří najezdili stovky kilometrů po Čechách, Moravě i Slezsku, abychom představili porotě naše sestavy. Tvrdá práce na trénincích se vyplatila. Trenérky Tereza Kůtová, Tereza Pšeničková, Veronika Králová, Jaroslava Špačková a Petra Klozová vedly své svěřenkyně až ke stupínkům nejvyšším.

Máme tedy celkem 22 zlatých, 20 stříbrných a 17 bronzových medailí ze soutěží singů, dvojic, trojic a skupinové show. Pro náš poměrně malý klub je to vynikající sbírka. V celkovém hodnocení klubů jsme se díky všem našim závodnicím dostali na výborné 5. místo. 

Zlatou sezónu prožila starší trojice - Veronika Lhotková, Marika Julie Gregorová a Denisa Řezníčková. Podobně na tom byla mladší trojice - Aneta Hrušková, Kristýna Pakandlová a Sára Částková, která obhajovala loňský titul. Až na jedno stříbro byla stále zlatá. Obě trojice se mohou pyšnit titulem mistryně ČR 2015. 

Ještě jednu mistryni ČR máme v mladších singlech. Během všech jarních závodů sbíraly medaile hlavně Kristýna Pakandlová, Denisa Řezníčková a Aneta Hrušková. Dokonce na třech závodech nastala situace, že tato děvčata zaplnila stupně vítězů a soupeřkám nedala šanci. Ve finálovém závodu se nakonec stala mistryní ČR Aneta Hrušková, stříbro získala Kristýna Pakandlová. 

Nejlepší starší singlistkou se stala Veronika Lhotková, která si celou sezónu udržovala medailová umístění a ve finále dostala stříbro. Podobně se vylepšila i Marika Julie Gregorová, která ve finále dostala bronz.

Ani nejmladší závodnice nezůstaly pozadu. Sestry Amálie a Julie Svobodovy odvážely vždy ze soutěží medaile. Tereza Hráčová, Tereza Nemejovská a Tereza Štěpánková také přispěly do medailového seznamu. 

Nové a nejmladší závodnice se představily se skladbou Dalmatínci. Jistě budou následovat naše úspěšné sportovkyně v následující sezóně.

Zatímco se v Praze bojovalo o finálové tituly, v Kralupech nás reprezentovala na soutěži o Kralupský pohár Tereza Vepřková. I ona nedala soupeřkám šanci a odnášela si zlato.

 

—————

Zpět