Velké finále sportovního aerobiku v soutěži Mistry s mistry

10.06.2016 09:19

Velké finále sportovního aerobiku v soutěži Mistry s mistry

Chtěli bychom se pochlubit kvalitními výsledky z celé jarní série závodů sportovního aerobiku. Soutěžili jsme v jednotlivcích, dvojicích, trojicích a šestičlenných týmech.  Získali jsme celkem 23 medailí, z toho zlatých, stříbrných a bronzových.

Pouze nejlepší závodnice z našeho klubu se probojovaly do republikového finále soutěže Mistry s mistry, které se opět konalo v Praze. Z každé kategorie postupovalo deset sestav.

I naše sestavy patřily k těm úspěšným, a proto jich z našeho Studia ATAK postoupilo celkem 14. Vzhledem k tomu, že jsme měli na tento rok 22 sestav, vypovídá to o dobré úrovni našich závodnic i trenérek.

Ani na těchto závodech jsme nezůstali pozadu a trio kategorie C ve složení Sára Částková, Aneta Hrušková a Kristýna Pakandlová se staly mistryněmi ČR. Ve dvojicích v kategorii C se našim děvčatům,  Kristýně Pakandlová a Denise Řezníčkové, podařil husarský kousek, když předstihly pouze o jediný bod závodnice z Havířova a získaly tak titul mistryně ČR.

Další závodnice ve finále podaly také dobré výkony, protože ještě 3x jsme měli „bramborovou medaili“ a navíc nikdo z našich nebyl ve finále poslední.

Souhrn výsledků z pěti závodů letošního roku a finále náš klub vynesl na neuvěřitelné 4. místo v hodnocení 56 klubů z celé ČR. Oproti loňsku jsme si polepšili  o jednu příčku nahoru. Měli jsme obrovskou radost, protože jsme stále blíž ke stupňům vítězů. A kdo ví, možná už příští rok to vyjde. Určitě se o to budeme snažit.

Poděkování patří všem závodnicím a trenérkám za výborné výsledky, a také rodičům, kteří obětavě najezdili stovky kilometrů po celé ČR, aby dopravili svoje děti na závody. Všichni tak podpořili dobré jméno Studia ATAK.

A proto bych vás ráda pozvala na závěrečnou hodinu v pondělí  27.6., kdy se v tělocvičně Dvořákova gymnázia v 17 hodin představí naše vítězné sestavy a všechny závodnice se základními i složitějšími prvky. Nebudou chybět ani naše nejmenší děti z přípravky.

Za Studio ATAK 

Mgr. Petra Klozová 

—————

Zpět